Фестивал!!!

26.07.2011

Фестивал на свободния театър

16-20 ноември 2011, София

Първият в страната Фестивал на свободния театър има за цел да създаде открита платформа за спектаклите на онези представители на сценичните изкуства, които са избрали да работят на свободна практика и да реализират своите спектакли на проектен принцип.

Фестивалът ще се проведе от 16-ти до 20-ти ноември 2011 на различни локации в София като основни пространства-партньори са ТР „Сфумато”, Център за култура и дебат „Червената къща”, Дерида Денс Център и The Fridge. Програмата предвижда представянето на 15 независими продукции.

Официални гости на фестивала ще бъде група от 15 представители на различни чуждестранни организации и институции в областта на изпълнителските изкуства, които в рамките на четири дни ще имат възможност да посещават избраните от тях спектакли, както и да се срещнат с представители на различни институции и неправителствени организации и с театрални практици. Тяхното гостуване ще бъде организирано в сътрудничество с Mеждународната организация в областта на изпълнителските изкуства IETM, на която ACT е член от началото на 2010 година.

 

Кой може да кандидатства?

За включване в програмата на фестивала могат да кандидатстват всички артисти и екипи на свободна практика, работещи в сферата на изпълнителските изкуства. Членството в Асоциацията не е задължително условие за кандидатстване.

Краен срок за изпращане на попълненият формуляр за участие и съпътстващите го документи – 5 септември 2011.  Кандидатури постъпили след изтичане на срока, няма да бъдат разглеждани.

Документи за кандидатстване:

Формуляр за участие, Условия на селекция, Технически изисквания за Vimeo


Очакваме вашите кандидатури!

Екип на Фестивал на свободния театър,

Юлия Денчева, директор

Веселин Димов, сценични събития

Младен Алексиев, чуждестранни гости

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: