Защо да участвам в срещата на IETM в София, 16 – 19 октомври 2014 – среща разговор с Мишел Кере

25.08.2014

На 28 август, четвъртък, от 11 часа в Червената зала на Червената къща ви каним на среща-разговор с Мишел Кере – координатор събития и международни срещи в екипа на IETM.

Той ще пристигне в София, за да представи мрежата за съвременни изпълнителски изкуства, с център Брюксел, и международната среща на нейните членове, която ще се състои в София от 16 до 19 октомври 2014 г. и която е отворена за участие и от страна на българските артисти и културни професионалисти.

Заповядайте, за да научите повече за това как бихте могли да се включите и как бихте могли максимално да се възползвате от участието си в тази среща в посока създаване на международни контакти и бъдещи партньорства, да се запознаете с множество добри практики, да се включите в разговори по теми, свързани с актуални тенденции в независимите изкуства в световен мащаб и да предложите за обсъждане теми, които са важни за вас.

Участието в срещата би било полезно както за артисти и професионалисти от областта на изпълнителските изкуства, така и от другите сфери на изкуствата и културата.

Срещата с Мишел Кере се организира от АСТ Асоциация за свободен театър, която е член на IETM от 2009 година, Фондация Бюро култура и Фондация „Арт Офис”, с финансовата подкрепа на програма “Европа” по проект „Ресурсно – информационен център за добри практики за развитие на града чрез култура“ и програма “Култура” на Столична Община и е в подкрепа на кандидатурата на София и Югозападен регион за Европейска столица на културата – 2019г.

Работен език – английски език.

кога: 28 август, 11 часа

къде: Център за култура и дебат “Червената къща”, Червена зала

адрес: ул. Любен Каравелов 15

времетраене: около 2 часа

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: